OmTT is één van de meest succesvolle aanbieders van ondersteunende diensten in de branche theater en podiumtechniek. Met meer dan 25 jaar persoonlijke ervaring kunnen wij u de expertise bieden waarmee uw project succesvol afgerond zal worden.

De oprichting van OmTT kwam tot stand na een marktonderzoek in de theatertsector. Daaruit blijkt een behoefte aan ondersteuning bij managementtaken op het gebied van formele procedures. Inmiddels heeft OmTT, als onafhankelijke adviseur met uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving, bewezen dat de formule succesvol is. Al ruim vijf jaar leveren wij diensten aan tevreden opdrachtgevers. Met veel plezier voltooien wij de formele- en wettelijk vereiste procedures waar anderen soms tegenop zien. Ieder z'n vak, zullen we maar zeggen.
Bij OmTT zijn uw eigen werkwijze en de bedrijfscultuur een belangrijke factor. Wij zien goede afstemming en duidelijke communicatie als bepalende factoren voor een soepele samenwerking. In onze bedrijfsnaam komt naar voren dat wij het van belang vinden om u van dienst te zijn en te ondersteunen. Met respect voor de unieke eigenschappen van uw organisatie en uw project. Over de eindverantwoordelijkheid en de besluitvorming worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Passend bij de stijl en de aanpak die de opdrachtgever voor het project verlangt. Wij leveren professioneel maatwerk.

Adviseren voor de technisch creatieve sector vraagt om een bijzondere aanpak. Podiumtechniek is multidisciplinair, en er wordt van ons verwacht binnen al deze disciplines te kunnen meedenken. De realisatie van de podiumvoorzieningen is in een project vaak als één van de laatste onderdelen van de bouwplanning opgenomen. Luisteren en overleggen zijn belangrijke competenties. OmTT zoekt de synergie van de samenwerking. Zoekt overeenstemming en begrip. Als lid van de Samenwerkende Theaterspecialisten kan OmTT altijd rekenen op aanvullende kennis uit een direct toegankelijk netwerk van collega specialisten. Naast onze unieke samenwerkingsvorm delen we ook een belangrijke voorwaarde om ons werk met veel plezier uit te voeren: onze passie voor theater!

Lees verder