OmTT is onbetwist de enige specialist met kennis van alle aspecten die betrekking hebben op de arbeidsomstandigheden op- en rond het toneel. Wij worden regelmatig als externe deskundige ingeschakeld om advies te geven over de specifieke risico's die ontstaan in de entertainment industrie.

De volgende specialistische diensten staan tot uw beschikking:
- Risico Inventarisatie (RI)
- Risico Analyse (RA)
- Taak Risico Analyse (TRA)
- Werkplek inrichting
- Onderzoek
- Ongevallen rapportage
- Inrichting gebouwen

De kracht van OmTT schuilt in de mogelijkheid om de kennis over de wet- en regelgeving te combineren met jarenlange managementervaring in de sector theatertechniek. OmTT brengt de wet naar het podium. Inpassen in plaats van aanpassen. Uw beleid en uw bedrijfscultuur zijn de maatgevende criteria. Een goed voorbeeld is de wettelijk verplichte RI&E. Dit document kan als een belangrijke leidraad voor het beleid ingezet worden. Mits het goed wordt afgestemd op uw visie en strategie.

Voor het uitvoeren en opstellen van uw Ri&E werkt OmTT vast samen met ABOA. Als arboteam binnen Samenwerkende Theaterspecialisten hebben we al veel projecten samen uitgevoerd. Saskia Nurmohamed verzorgt bij het opstellen van de rapportage alle onderdelen die te maken hebben met de organisatie. Ruud de Koning neemt alle gebouwenzaken en de theatertechnische onderdelen voor zijn rekening. OmTT treedt op als opdrachtnemer en contactpersoon.

Ook voor het opstellen van uw Arbocatalogus staan wij graag voor u klaar.
Diensten Advies