Advies geven kan alleen op basis van kennis. OmTT heeft brede kennis van alles wat zich in de branche podiumtechniek afspeelt. Wij kunnen vrijwel elke vraag op het gebied van theater en theatervoorzieningen beantwoorden. Zowel technisch als organisatorisch.

Als adviserende begeleider van uw processen stellen wij een goede samenwerking, met oog voor de menselijke factoren, het meest op prijs. Als creatieve technische bemiddelaar steken wij veel energie in het smeden van duurzame samenwerkingsverbanden. Ons initiatief om de Samenwerkende Theaterspecialisten op te richten is een uitstekend voorbeeld van de wijze waarop wij graag willen werken: door het bundelen van kennis en kunde een zo hoog mogelijke kwaliteit behalen.

OmTT staat garant voor persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens het uitvoeren van uw project. En wij staan ook daarna nog graag voor u klaar. Wij hebben een uitstekende reputatie als het gaat om het verlenen van service en nazorg.

Wilt u een indruk van de kwaliteit van ons werk? Dan nodigen wij u uit om even rond te neuzen op onze pagina met documenten die we voor een ieder ter beschikking stellen. Het geeft u een goede indruk van de manier van werken die wij nastreven. Transparant en plezierig zakelijk. Persoonlijk en professioneel.Arbo Veiligheid